Termeni și condiții

www.avocatmihaelaropotan.ro

Informatii legale

Cabinetul de avocat Palade-Ropotan Mihaela este o formă de exercitare a profesiei constituită conform legislației române și reglementărilor UNBR/Baroului Galați.

Accesul si utilizarea www.avocatmihaelaropotan.ro

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare.

Accesarea prezentului website de către dumneavoastră echivalează cu acordul dumneavoastră expres și neechivoc privind conținutul, termenii și conditiile de utilizare a website-ului www.avocatmihaelaropotan.ro.

Scopul website-ului www.avocatmihaelaropotan.ro

Prezentul website are doar scopul de a vă informa și informațiile de pe acesta nu constituie asistență juridică și/sau consultanță juridică și/sau informare legală și nu substituie serviciile oferite de avocat, atunci când prestează serviciile avocațiale solicitate de dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de o opinie juridică privind o speță anume, vă rugăm să ne contactați. Cabinetul nu poate fi ținut responsabil pentru nicio pierdere sau prejudiciu rezultat din faptul că dumneavoastră v-ați bazat pe informațiile de pe site.

Website-ul nostru vă pune la dispoziție informații în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca, pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Mesaje electronice nesolicitate

Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict în scopul comunicării profesionale și nu este un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra conținutului acestui site aparțin Cabinetul de avocat Palade-Ropotan Mihaela. Copierea, transmiterea sau distribuirea conținutului este interzisă  în lipsa acordului scris al Cabinetului.

Modificarea și închiderea website-ului www.avocatmihaelaropotan.ro

Orice modificări făcute conținutului site-ului și/sau termenilor și condișiilor de utilizare a acestui website vor fi publicate pe site, iar continuarea utilizării website-ului nostru după orice modificare se consideră un acord expres și neechivoc din partea dumneavoastră pentru aceste modificări. Continutul site-ului și/sau termenii și condiţiile de utilizare se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare prealabilă.

Prezentul site se poate închide oricând, fără vreo notificare prealabilă și fără a fi răspunzători de eventualele daune pe care vi le-am pricinui prin închiderea prezentului website.

Legislația aplicabilă

Aceste informații și orice fel de aspecte privind acest site se supun rigorilor legislației române.