Politică de confidențialitate

Adresa acestui website este: https://avocatmihaelaropotan.ro.

Cabinetul de avocat Palade-Ropotan Mihaela se obligă să vă protejeze datele și să vă respecte intimitatea. Datele personale furnizate pe acest site, https://avocatmihaelaropotan.ro, sunt confidențiale și vor fi utilizate strict în scopurile menționate.

Informațiile cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, numărul de telefon, adresa de e-mail, sexul, vârsta, orice informaţie necesară pentru accesarea și beneficierea de serviciile Cabinetului, cât și orice altă informație furnizată de dumneavoastră, care este prelucrată și introdusă în baza noastră de date.

Politica de confidențialitate nu se aplică terților, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate sau apar în orice alt scop pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părți își desfățoară politica de confidențialitate proprie de care nu suntem răspunzători.

Datele și informațiile furnizate de dumneavoastră pe acest site pot fi folosite și păstrate de “Cabinetul de avocat Palade-Ropotan Mihaela și sunt prelucrate în scopul oferirii serviciilor juridice solicitate de dumneavoastră și pentru a răspunde mesajelor transmise de dumneavoastră prin website, prin pagina „Contact”, cu respectarea dispozițiilor din Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Informațiile înregistrate prin acest website sunt destinate exclusiv utilizării de către Cabinet și sunt confidențiale.