Despre mine

Despre OMUL
Mihaela Ropotan


Scopul meu în profesia de avocat este să fiu una dintre cele mai bune, iar deviza pe care o urmez atât în viața profesională, cât și în cea personală este aceea ca ÎNAINTE de a fi orice altceva, să fii OM!

Sunt o fire hotărâtă, categorică în toate aspectele ce privesc sfera profesională și autodidactă. Cu un sistem de valori bine conturat încă din anii copilăriei și ai adolescenței, nu mă abat de la principiile de viață insuflate de educația pe care am primit-o în familie și de cea oferită de instituțiile școlare prin care am trecut. Îmi displace mediocritatea întrucât firea competitivă m-a împins mereu să aspir la a fi cea mai bună în activitățile pe care le întreprind și, în egală măsură, nu agreez meschinătatea.“Ius est ars boni et aequi”

Dreptul este arta binelui și a echității.


Sunt francă, devotată oamenilor care au încredere în mine și în munca pe care o depun, sensibilă atunci când e cazul și tenace în momentele în care îmi susțin punctele de vedere. Urăsc stereotipiile și îmi place să cred că personalitatea mea, modul de a gândi și de a mă manifesta în raport cu cei din jur, maniera în care îmi desfășor activitatea mă face să fiu diferită.
Vreau mereu să știu ce se întâmplă în jurul meu, să evoluez odată cu societatea în care ne desfășurăm fiecare dintre noi viața și asta deoarece nici monotonia nu mă caracterizează.

Cu ce te pot ajuta?


home_lawyer4_pic8